Skip to main content
Haberler & Duyurular

Temizocak Şıklığı Küçük Kulüp’te Sergilenecek

Ekim 1, 2019Yorum Yok

Cemiyet hayatının önde gelen kulüplerinden Küçük Kulüp ile İzmir’in köklü kuyumculuk markalarından Temizocak Kuyumculuk arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre Temizocak Kuyumculuk’un seçkin tasarımları Küçük Kulüp’te özel bir vitrinde sergilenecek. Ayrıca Küçük Kulüp üyelerini Temizocak Kuyumculuk’ta özel indirimler de bekliyor olacak.

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, “Temizocak Kuyumculuk İzmir’de kurulan ve nesilden nesile ünü dünyaya yayılan köklü bir aile şirketi. Temizocak ailesinin fertlerinin yıllardır kulübümüzde üyelikleri bulunuyor. Bu dostluğu daha da geliştirdiğimiz için memnunum eminim ki Küçük Kulüp üyeleri de Temizocak tasarımlarını kulübümüzde görmekten mutlu olacaklardır.” dedi.
Temizocak Kuyumculuk’un 3. Kuşak Yöneticisi Yiğit Temizocak ise, “Yıllardır ailemle birlikte Küçük Kulüp’e üyeyiz. Küçük Kulüp gerek sosyal, gerekse sportif anlamda İzmir’in buluşma noktası. Temizocak Kuyumculuk’un koleksiyonlarından seçme mücevherleri bu noktada sergilemeyi hedefliyoruz. İmzaladığımız bu sponsorluk anlaşması ile hedef kitlemize etkin bir şekilde ulaşacağımızı düşünüyorum.” dedi